Ben je op zoek naar de actuele zonneboiler besparing per jaar? Dan moet je weten dat zonneboilers in verschillende soorten en afmetingen verkrijgbaar zijn. En de besparingen hangen, net als het rendement, af van het type zonneboiler die je kiest.

Heb je een huishouden van 4 personen? Dan kun je het beste kiezen voor een zonneboiler met een inhoud van 200 liter en 2 collectoren. De aanschafkosten voor een zonneboiler liggen ongeveer rond de 3.500 euro en het kan je een jaarlijkse besparing opleveren van 185 m3 opleveren. Dat betekent dus een besparing van 120 euro per jaar.

Kan ik nog meer besparen op mijn zonneboiler?

Ja, dat kun je zeker! Er zijn namelijk manieren waarop je kunt besparen op de aanschafprijs van je zonneboiler. De meest makkelijke manier is door het vergelijken van offertes.

De prijzen van offertes kunnen zeer sterk verschillen per specialist, maar door kosteloos en vrijblijvend offertes aan te vragen van specialisten in je regio, kun je de prijzen eenvoudig naast elkaar leggen bekijken welke specialist je de beste prijzen aanbiedt. Bezoek daarom eens de website van Expert-Deal om gratis offertes aan te vragen.