De nadelen van een HDMI kabel 15 meter is vaak dat het signaal niet volledig of helemaal niet goed naar de televisie vervoerd worden. Als je een 4K televisie hebt, dan zul je natuurlijk het beste uit de televisie willen halen. En hoe langer de kabel is, hoe lastiger het is om een kabel te produceren die het tv signaal zonder enige problemen kan verwerken.

Bij lengtes vanaf 5 meter begint een groot deel van de HDMI kabels al signaalverlies op te treden. En helaas betekent dat dan dat je tot 1080p of 4K bij 30 Hz gelimiteerd bent. Hierdoor zal de volledige 18 Gbps niet gehaald worden en dat is natuurlijk zonde.

De beste kwaliteit in HDMI kabels

RU Connected heeft voor dit probleem een nieuw type HDMI kabel geïntroduceerd welke nog dikkere signaaladers en een feilloze afscherming hebben. Hierdoor kan het signaal bij de hoogst mogelijk resoluties zelfs over 10 meter perfect overkomen.

Als je dus wilt investeren in het beste beeld in elke situatie, dan is het verstandig om altijd een HDMI kabel bij RU Connected te kopen. Met recht de beste webwinkel in HDMI kabels in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *